Zabava

Nena - Ljubezen je najboljša dieta

Petra Mauer / Obrazi
27. 11. 2012, 11.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Po petletni seksualni abstinenci Nena Muršič spet uživa v posteljnih radostih. Vztrajnost jo je pripeljala do Braneta Križmana.

Nekdanja miss fitnesa in miss bikinija se je medijsko izpostavila pred leti, ko je nastopila v resničnostnem šovu Big brother slavnih, zdaj pa nam je predstavila svojega srčnega izbranca. Vztrajnost jo je pripeljala do Braneta Križmana, ki jo izpopolnjuje, zadovoljuje, dopolnjuje in osrečuje.

Nena pozna veliko ljudi, toda takšnih, ki bi si zaslužili poseben prostor v njenem življenju, je le malo. Pet let je bila samska, in čeprav je imela veliko snubcev, z nobenim ni našla prave povezave. »Bila sem zelo izbirčna. Želela sem si nekoga, ki mi bo rekel, da sem čudovita namesto seksi, ki me bo poklical, potem ko bom odložila telefon. Takšnega, ki bo ležal pod zvezdami in poslušal moj srčni utrip, ki me bo držal za roko pred svojimi prijatelji in me nenehno spominjal na to, kako močno me ima rad. Vem, sliši se zahtevno, ampak meril nisem hotela spustiti,« razlaga romantična Nena. »Čakala sem moškega, ob katerem bi se počutila srečno, zaljubljeno, zapeljivo, igrivo ...« Letos je v sebi večkrat občutila žalost, saj je počasi začela verjeti, da ji je usoda namenila življenje brez predane partnerske ljubezni. Tudi Brane je že skoraj obupal nad tem, da bo našel sorodno dušo. »Najhujše je bilo med prazniki, sploh božičnimi. Vsi so bili doma s svojimi ljubljenimi, jaz pa sem bil sam. Grozno sem se počutil tudi poleti, ko sem šel z bratom in prijateljem z jahto po dalmatinskih otokih. Ko bi vedeli, kako zelo sem hrepenel po iskreni ljubeči ženski! Težko sem prenašal dejstvo, da sem že toliko časa samski. Od jeze in nejevolje sem se celo nekaj dni prej vrnil z dopusta.« Nihče od njiju ni vedel, da bo konec poletja že vse drugače.

Nenavaden začetek, dober konec

Nena je svojim oboževalcem po Facebooku razkrila, da jo lahko vsako jutro srečajo na Šmarni gori. Vsakič je upala, da jo bo na vrhu pričakal nekdo, v katerega se bo na prvi pogled zaljubila in mu odprla svoje srce. »Kljub pohvalam, ki sem jih dobivala po računalniku, so bili le redki pripravljeni priti na Šmarno, da bi z mano spregovorili nekaj besed še v živo. Sprašujem se, ali jim je zmanjkalo poguma ali le kondicije,« se pošali sogovornica. Brane – eden izmed mnogih, ki je začel z njo komunicirati po spletnem družabnem omrežju –, se je odločil zanjo potruditi. Vstal je ob šestih zjutraj, se odpravil na goro in jo tam nestrpno pričakoval. »Ko sva se zagledala, mi je poklonila tako prisrčen nasmešek, da ga ne bom nikoli pozabil,« je prepričan prijazen poslovnež, ki je Neno med našim pogovorom ves čas nežno božal in ji izkazoval naklonjenost. 

Več si lahko preberete v tiskanih obrazih.