Svet

Svet je ponorel za njim!

T.P./M.J.
2. 5. 2014, 14.43
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Zvezda kraljevske turneje po Avstraliji in Novi Zelandiji ni bila vojvodinja Catherine, niti njen mož, princ William, temveč je bil njun sinko George. Mali deček uglajenega obnašanja namreč že pri devetih mesecih velja za pravega trendsetterja, čigar modne kombinacije bliskovito osvajajo svet.

Profimedia

Vsaka obleka ali model čevljev, v katerem se pojavi lepa Kate Middletone, v hipu izgine s trgovskih polic, če gre za komercialno in dostopno znamko, če pa gre za kose visoke mode, se takoj pojavi v obliki kopije. Tak fenomen so poimenovali 'Kate efekt', a če sodimo po prvih pojavljanjih njenega devetmesečnega princa Georgea, lahko rečemo, da je plavolasi sinko krenil po maminih stopinjah.

Profimedia

Med tritedensko turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji je garderoba malega trendsetterja požela pravi plaz pohvalnih komentarjev, največ pozornosti pa je vzbudil njegov enodelni kompletek z izvezeno jadrnico britanske modne oblikovalke Rachel Riley, ki so ga razprodali le dan po tistem, ko se je princ pojavil v njem. Za nakup vročega kompletka že obstaja čakalna lista, nanj pa je treba čakati približno 8 tednov.