Otroka

Luka Basi objavil redko družinsko fotografijo

K.M.
13. 2. 2021, 20.21
Posodobljeno: 14. 2. 2021, 12.38
Deli članek:

Jutrišnje valentinovo bo zanj zelo posebno, morda je tudi to razlog, da je glasbenik končno delil fotografijo s svojo družino, tudi z obema otrokoma!

Neo Visuals in Agencija Ekskluzivno
Luka Basi in Nastja Gabor

Luka Basi jutri, na valentinovo, pripravlja svoj prvi online koncert, za katerega lahko vstopnice kupite še do nedeljske 15. ure zjutraj. Ob tem pa se je na družbenem omrežju zahvalil svoji družini, partnerki in otrokoma, ki ga spremljajo in podpirajo na vsakem koraku in poudaril, kako srečen je, da bo s svojimi poslušalci lahko tako blizu. Sploh prvič pa je objavil tudi skupno fotografijo svoje družinice. Luka, ki je znan po tem, da svoje zasebnosti ne deli z mediji, je tokrat naredil izjemo, saj se je želel zahvaliti tudi vsem poslušalcem, ki bodo del njegovega valentinovega koncerta. Če vstopnice še nimate, jo lahko kupite TUKAJ >>KLIKNITE<<

Na družbenih omrežjih je tako delil fotografijo, kjer se romantično prepletajo štiri roke. Njegove, partnerke Nastje Gabor, hčerke Tie in sina Taia. Objava je seveda takoj navdušila. "Svojo družino imam zase, je nekaj, kar je moje. Ne izpostavljam jih, ker imam ogromno za povedati v glasbi. So pa vedno z mano, me podpirajo in mi dajejo moč za ustvarjanje, snemanje in za moje pesmi. Tokrat pa sem s svojimi oboževalci in vsem, ki me bodo spustili "blizu", v svoje dnevne sobe, ob valentinovem koncertu, tudi sam pustil, da pridejo blizu in z njimi delil tisto, kar je meni sveto. Družino," nam je ob tej presenetljivi odločitvi povedal Luka.