Nogomet

Frank Lampard za šest mesecev v Manchester City

STA/J.P.
6. 8. 2014, 15.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Nekdanji angleški reprezentant Frank Lampard bo pol leta kot posojen igralec služil kruh pri Manchester Cityju. Šestintridesetletni nogometaš je letos sicer zapustil londonski Chelsea, od koder se je za dve leti preselil k moštvu lige MLS New York City, ta pa ga je posodil Manchestru, so danes potrdili v angleškem premierligašu.

nycfc.com

Lampard bo danes opravil prve treninge v Manchestru, kjer bo nastopal tako v domačem prvenstvu kot v Evropi, nosil pa bo dres s številko 18. "V Manchestru imam priložnost, da še naprej treniram in igram na visokem nivoju ter da se dobro pripravljen vrnem v New York," je povedal nogometaš, ki je izredno pohvalil tudi nekaj dni, ki jih je preživel v ZDA.

Nekdanji angleški reprezentant Frank Lampard bo pol leta kot posojen igralec služil kruh pri Manchester Cityju.

"Srečal sem se s trenerjem Manuelom Pellegrinijem in nekaterimi nogometaši. Vesel sem, da bom lahko zaigral še za Manchester City, preden grem v New York," je še dejal nogometaš. "Frank je prvorazredni vezni nogometaš in vse skupaj je lepa priložnost, ki odgovarja vsem - njemu in obema kluboma. Vesel sem, da bom lahko delal z njim. New York je z njim opravil dober posel, sam pa sem vesel, da nam bo pomagal v prvi polovici sezone," pa je o prihodu nogometaša povedal Pellegrini.