Košarka

Malo počitnic, veliko košarke

A.C.
25. 6. 2014, 18.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Poleg bratov Dragić sta velik magnet za dekleta še dva znana brata, uspešna košarkarja Dino in Edo Murić. 24-letnik in njegov 20 mesecev mlajši brat sta zelo navezana drug na drugega.

Grega Wernig

Stojita si ob strani in si pomagata z nasveti in spodbudami, kadar kateremu ne gre vse kot po maslu.

Postavna brata sta se nedavno veselila konca letošnje sezone: Dino ga je dočakal pri Olimpiji, Edo pa pri Krki. Ker njune korenine izvirajo iz Črne gore, od koder so se pred skoraj tremi desetletji preselili njuni starši, se pogosto vračata v domovino svojih prednikov. »V Črni gori smo nedavno preživelih devet lepih dni. Druženje s sorodniki nas je še bolj povezalo,« je povedal Dino, ki je komaj čakal še drugi del počitnic.

Za Edom in Dinom Murićem vzdihujejo številna dekleta, še posebno zato, ker sta športnika že nekaj časa samska.

Tega prav zdaj preživlja z mlajšim bratom, ki čaka na nov košarkarski angažma. Postavna in že nekaj časa samska mladeniča sta se za teden dni odpravila na Sardinijo, kjer ju ne pozna toliko ljudi, in tako imata malo več miru. Visoka športnika z izklesanim telesom sta zagotovo pravi magnet za številna dekleta. Zaradi počitnic pa se nista mogla odzvati povabilu na poroko Gorana Dragića, poslala pa sta mu čestitke in mu zaželela vse najboljše. »Tudi med počitnicami nisva športa čisto postavila na stranski tir. Veliko plavava in hodiva tudi v fitnes, da ohranjava pripravljenost,« je razkril Edo, ki ga sredi julija čaka še pot v Ameriko. V Las Vegasu se bo udeležil košarkarskega tabora, česar se zelo veseli.