Zvezde

Negotova usoda Uroša Slaka in Bojana Travna

11. 1. 2015, 19.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

S prihodom dolgoletnega prvega moža informativnega programa Pop TV Tomaža Peroviča na Planet TV se je močno zapletla usoda dosedanjega najmočnejšega člena druge državne televizije, tandema Traven-Slak.

Arhiv Lady
Uroš Slak in Bojan Traven

Fanta niti v sanjah nista računala, da bosta še kdaj prisiljena sodelovati s človekom, s katerim sta dolgo delala po isto streho, na koncu pa se njihove poti niso razšle ravno v prijateljskem ozračju. Seveda spremljevalcem medijskega prizorišča še ni izginilo iz spomina, koliko obtožb na račun nekdanjega šefa Tomaža Peroviča je bilo izrečenih, ko sta Bojan Traven in Uroš Slak leta 2010 zapuščala Pop TV. Zdaj pa naj bi se delali, kot da se ni nič zgodilo?!

»Ni govora, da bi še kdaj delal z njim,« je menda besno izjavil Traven, ko so do njega prišle prve govorice, da Perovič prestopa na Planet TV. In kolega Slak ga je pri tem odkrito podprl. Se bosta prijatelja in sodelavca v dobrem in slabem kljub prodornim idejam, ki sta jih imela s Planet TV, morala še enkrat posloviti od svojih načrtov in se umakniti šefu, ki ga ne marata? Vse kaže, čeprav jasnega odgovora še ni, a tudi če bi Traven in Slak res zapustila Planet TV, se jima v življenju verjetno ne bo godilo prav slabo.

Oba sta si že prej zagotovila lepo prihodnost tudi brez televizijskega sveta. Uroš se lahko, če ne drugam, vrne na delo k igralniškemu poslovnemu mojstru Jocu Pečečniku, kamor se je enkrat že umaknil, Bojan pa ima še več želez v ognju. V Bohinju, od koder izvira, ima vse možnosti, da razvije družinsko turistično domačijo, pa tudi njegova mentorica in nova direktorica Televizije Slovenija Ljerka Bizilj bo za tako prodornega urednika, polnega idej, vedno znala najti kakšno zaposlitev.

Vprašanje je le, koliko energije bo Bojanu in Urošu po razočaranju še ostalo...