Vklop

S Stopom na veliki koncert!

Stop
27. 10. 2014, 01.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Vprašanje, ali bi Michael Steven Bublé danes pel, če ga na nekem sprejemu ne bi slišal asistent takratnega kanadskega premierja Briana Mulroneyja, ki je poiskal izvod Bubléjevega prvenca, izdajo katerega je financiral pevec sam. Bublé je povabil nastopat na poroko hčerke, kjer je spoznal Davida Fosterja, znanega producenta.

S STOPOM NA BUBLÉJA

6. novembra Bublé prvič prihaja v Slovenijo. Z nekaj sreče si lahko šov v Stožicah ogledate brezplačno, če na e-naslov stop@kratermedia.si pravilno odgovorite na zastavljeno vprašanje: Kakšen je naslov Bubléjeve zadnje plošče? Podelili bomo štiri vstopnice.

Foster je bil navdušen in zaskrbljen hkrati, saj ni vedel, kako bi zastavil strategijo promocije pevca, čigar glasba je zvenela čudovito, a zelo nemodno. Album Michael Bublé (2003) je bil uspešnica v Kanadi, Avstraliji in Angliji, ne pa v ZDA. Z neumornim koncertiranjem, dobrim menedžmentom in lično podobo je pri ženskem občinstvu le uspel. Lani izdani album To Be Loved je njegova četrta zaporedna plošča, ki je naskočila vrh ameriške prodajne lestvice. Bublé je kot Midas, česar se dotakne, se spremeni v zlato.