Zvezde

Bodite oralne

Dr. Tich
1. 12. 2013, 12.50
Posodobljeno: 16. 5. 2023, 17.46
Deli članek:

V drugem delu oralnih tehnik za ženske se bomo osredotočili na posebne tehnike, ki moškega popeljejo do ekstaze. Vsaj po mnenju strokovnjakinj, ki so jih podale.

Moški, pa tudi ženske vse prepogosto mislimo, da je seks pač penetracija in morda menjava dveh ali treh položajev, ki vključujejo oralni seks. A to je samo del spolnosti, celoten spolni akt obsega še vse kaj drugega in se začne precej pred penetracijo. 

Dobre vibracije
Seksualni pripomočki, kot so vibratorji, niso namenjeni le ženskam. Vibracije so lahko izjemno učinkovite tudi zanj. Še posebno na delu tik pod glavico, in če kombinirate oralne tehnike ter draženje glavice z vibratorjem, bo učinek zagotovljen.

Brez rok
Če pustite, da delo opravljajo samo ustnice, boste imele proste roke, da z njimi lahko počnete kaj drugega. Lahko masirate njegova moda ali pa se samozadovoljujete. V vsakem primeru bo užival. Pustite, da sam nadzira tempo 

Umazan tuš
Topla voda in mokra telesa so recept za čutnost in poželenje. Poleg tega dajejo dodaten občutek čistosti in pokvarjenosti hkrati. Pustite, da mu voda teče po hrbtu, same pa pokleknite tako, da vam obraz ščiti pred vodo. 

Posteljni O
Ulezite se na posteljo, on pa naj se postavi ob njo. Zagrabite ga za zadnjico in ga usmerite v usta. Same kontrolirajte, kako daleč lahko gre, da ne bi prišlo do refleksa, ko vas sili na bruhanje. Poskušajte najprej tako, da ležite na trebuhu, nato pa še na hrbtu.

Šov
Moški so nekoliko bolj vizualna bitja kot ženske in jim je všeč, da lahko opazujejo dekle, ki se ukvarja z njimi. Zato mu ponudite kote, pri katerih bo videl, kaj počnete. Spnite si lase in ga poglejte v oči.