Niš

Se je Melisa izdajala za medicinsko sestro?

R.T.
9. 3. 2024, 11.44
Posodobljeno: 9. 3. 2024, 11.47
Deli članek:

Policisti preverjajo, ali je Melisa lagala, ko se je predstavljala kot medicinska sestra

Instagram
Melisa Osmanović v delovni obleki osebja poliklinike Life Impuls.

Melisa Osmanović se je več let predstavljala kot uslužbenksa Univerzitetnega kliničnega centra Niš. Objavljala je tudi fotografije, na katerih je bila v delovnih oblačilih poliklinike Life Impuls.

Na družbenih omrežjih je pogosto pozirala v delovnih oblačilih klinike Life Impuls, tako da se je zdelo, da je pri njih zaposlena. Objavila je tudi fotografijo, na kateri neka zdravnica pregleduje dojenčka, kot lokacija pa je označena klinika Life Impuls. Na Instagram računu 'Kluba za dojenčke, nosečnice in matere' je objavljena tudi fotografija, na kateri je Melisa zraven zaposlenih v polikliniki Life Impuls.

Spletni portal Blic se je pri polikliniki Life Impuls pozanimal, če je bila Melisa pri njih zaposlena.

Odgovorili so, da Melisa Osmanović nikoli ni bila zaposlena pri njih. »Edino sodelovanje so bila brezplačna predavanja naše pediatrinje o dojenju na forumih, ki jih je organiziral njen klub. Fotografija Melise Osmanović v prostorih naše poliklinike, ki kroži po družbenih omrežjih, je bila posneta kot napoved foruma in ekipe predavateljev, z namenom, da se na družbenem omrežju objavi kot napoved dogodka« so sporočili.

Zoper Meliso je bila podana tudi prijava, zato policisti v Nišu preverjajo njeno vsebino.