boj za oblast

Melania Trump razkrila več podrobnosti o odnosu z Ivanko Trump

S.Č.
2. 3. 2024, 16.49
Posodobljeno: 2. 3. 2024, 18.21
Deli članek:

Odnosi med Melanio Trump in njeno pastorko Ivanko Trump nikoli niso bili ravno najboljši. Zdaj, ko se je razkrilo več podrobnosti, je jasno, zakaj je nekdanja prva dama nosila jakno s spornim napisom "I Really Don't Care".

Profimedia
Donald in Melania Trump

Družina Trump je že dolgo navdih za številne pisatelje, ki so raziskovali njihove najbolj globoke skrivnosti. Knjige o tej slavni družini niso redkost, saj je bil vsak član družine - od Donalda Trumpa do Melanije in Ivanke, predmet številnih analiz. Zadnja knjiga, ki razkriva nove podrobnosti, je delo Katie Rogers z naslovom 'American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden'. Ta knjiga se dotika odnosov med Melanio in Ivanko ter osvetljuje dogodke, ki so se zgodili za zaprtimi vrati Bele hiše.

Sprva obkrožena s pričakovanji

Melania Trump, ki je bila sprva obkrožena s pričakovanji, je hitro ugotovila, da bo njeno vlogo prve dame delila s svojo pastorko Ivanko. To ni bila ideja, ki bi jo s toplo dobrodošlico sprejela Melania. Glede na Rogersovo knjigo naj bi Melania nosila jakno s spornim napisom "I Really Don't Care" kot jasno sporočilo Ivanki.

Knjiga razkriva, da sta bili Melania in Ivanka v stalnem boju za oblast. Ivanka je skušala prevzeti vlogo prve dame in se ni ustavila pri tem, da bi služila le kot podpora svojemu očetu, ampak je svojo vlogo preusmerila v 'služenje celotni družini'. Melania je bila nenehno zaskrbljena zaradi medijske pozornosti in ni bila navdušena nad vpletenostjo Ivanke, njenih bratov in njihovih zakoncev v delo Bele hiše.

Melania je imela ločene finance od Donalda Trumpa

Nekdanja pomočnica Melanije Trump, Stephanie Grisham, je razkrila, da je imela Melania ločene finance od svojega moža. Svoje finance je skrbno nadzirala, vključno s predporočnimi pogodbami in drugimi finančnimi aktivnostmi. Imela je svoje odvetnike, ki so delovali v njeno korist.

Čeprav je Melania skušala ohraniti svojo neodvisnost, so štiri leta in pol v Beli hiši razkrila številne izzive in konflikte znotraj družine Trump. Njena izbira oblačila, kot je jakna s spornim napisom, je postala simbol njenega odnosa z Ivanko in sporočilo, ki ga je želela poslati svetu.