Po srečanju z Macronom v Parizu

VIDEO: Reflektor skoraj padel na Vučića, on pa se je pogumno pohvalil: "Niti ganil se nisem"

E. J.
11. 11. 2022, 18.30
Posodobljeno: 11. 11. 2022, 20.48
Deli članek:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je včeraj po srečanju v Parizu dajal izjave za medije in takrat se je zgodilo: tik za njim je padel reflektor.

Twitter/Zajem zaslona
Srbski predsednik Aleksandra Vučić se je v Parizu srečal s francoskim predsednikom Emanuelom Macronom, med dajanjem izjave za medije pa je prišlo do potencialno nevarnega, a malo kasneje zabavnega dogodka.

Aleksandar Vučić se je v Parizu srečal s francoskim predsednikom Emanuelom Macronom, med dajanjem izjave za medije pa je za njim padel reflektor -  zvok reflektorja, ki je udaril v tla, pa ga je zmotil pri razlaganju, o čem sta se pogovarjala z Macronom.

Zdelo se je, da je reflektor skoraj padel na Vučića, kar je opazil tudi sam, in to komentiral z besedami: "Skoraj me je udaril". Vendar se je s samozadovoljnim nasmeškom na obrazu pohvalil z lastnim pogumom: "Niti premaknil se nisem," je Vučić dejal prisotnim.

Nato se je pošalil, da mu je to 'nastavil' nekdo od prisotnih, in nasmejan nadaljeval z izjavo za medije.

Ni trajalo dolgo, da se je posnetek 'nesreče' razširil po družbenih omrežjih, eden izmed uporabnikov na Twitterju pa je posnetek opisal kot "najmočnejšo stvar na svetu."