Trije otroci ostali brez mame

Rodila, se okužila s koronavirusom in sedem dni po rojstvu hčerke umrla

R.T.
17. 4. 2020, 10.00
Posodobljeno: 17. 4. 2020, 16.18
Deli članek:

Test je potrdil okužbo s koronavirusom, imela je tudi druge zdravstvene težave.

Facebook
Salina Shaw

37-letna Salina Shaw iz Velike Britanije je umrla, en teden potem ko je rodila tretjega otroka. 37-letnica, ki je bolehala za sladkorno boleznijo, je četrtega aprila rodila deklico in na velikonočno nedeljo preminila.

Družinski člani so potrdili, da je bil pri Salini test na sars-cov-2 pozitiven in dodali, da je imela tudi druge zdravstvene težave, kar se je izkazalo za usodno. Salini je v zadnjih dneh življenja podporo izkazal tudi partner Abdul Bangura, s katerim sta se v preteklosti odločila za veganski način življenja.   

Salina je ustanovila svoje podjetje in ponujala možnost dnevnega varstva za otroke. 

"Vsi morajo vedeti, da je bila ta ženska neustrašna, močna samohranilka z ognjem v sebi in odločnostjo, kot je še niste videli Njen nasmeh je razsvetlil prostor, v katerega je stopila, vedno je bila videti odlično. Življenje je živela v polnem pomenu besede, dekleti je peljala na sanjske počitnice na Jamajko, v Dubaj in Ameriko," je na družbeno omrežje Facebook v slovo objavila Salinina sestrična in dodala: "Na žalost, je Salina izgubila mamo, potem ko je rodila prvo hčerko, ki bo sedaj dopolnila 18 let. Obema hčerkama je pokazala, kaj pomeni neodvisnost".