Gnus iz mesarije

VIDEO in FOTO: Iz mesa, v katerega je zarezal Puljčan, se je pocedila neznana sluz

R.T.
4. 6. 2018, 13.49
Posodobljeno: 4. 6. 2018, 14.09
Deli članek:

Znan bioenergetik iz Pulja je na svojem facebook profilu objavil šokanten posnetek v trgovnini kupljenega kosa mesa, ki ga je želel pripraviti za peko.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Dean Buić je od šoka obnemel, ko je včeraj zarezal v trikilogramski kos vratovine, ki ga je kupil v enem od trgovskih centrov v Pulju, piše hrvaški portal Regional Express. Za pripravo slastne jedi izpod peke je želel meso najprej začiniti, a je že takoj naletel na nepremostljivo oviro, zaradi katere bi se marsikateremu mesojedcu obrnil želodec. Iz vratovine se je namreč pocedila gosta sluz, ki je bila sicer povsem brez vonja.

Buić, ki ni želel razkriti mesta nakupa, saj želi zadevo najprej razrešiti s samim trgovcem, je za Glas Istre dejal, da je bil »prizor naravnost odvraten.« Dejal je tudi, da se je posvetoval z mesarjem in da tudi ta strokovnjak za vse mesno ni imel pojma, kaj se cedi iz nesojene jedi. Meso je seveda romalo v koš, zvedavi ljudje, zlasti lokalci, pa zaenkrat nimajo druge možnosti, kot da se sprašujejo, za katerimi trgovskimi vrati se skriva naslednji mesni kos gnusa. Če seveda na gre za kakšen prebrisan samopromocijski trik tega znanega bioenergetika.