Prvi zakon

Melania po twitterju klicala na pomoč?

R.T.
3. 5. 2017, 10.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Prva dama ZDA je na svojem uradnem twitter profilu storila nekaj nenavadnega, kar bega uporabnike družabnih omrežij.

Profimedia

Uradno potrjen račun Melanie Trump @MELANIATRUMP je za nekaj trenutkov všečkal tweet ameriškega blogerja Andyja Ostroya, v katerem je delil posnetek, na katerem Melania po pogovoru z možem izgubi nasmešek na obrazu. Posnetek je komentiral z zlobno opazko, da je edini zid, ki ga je Donald Trump uspel zgraditi, ta med njim in njegovo ženo.

Andy je bil presenečen, ko je videl, kdo se je na njegovo objavo odzval. Najprej je mislil, da to nikakor ne more biti uradni profil prve dame ZDA, a je kmalu dobil potrditev, da gre res za Melanio.

Čez približno 45 minut je Melania sicer Andyjevo objavo umaknila iz priljubljenih, a ni bilo dovolj hitro, da bi ustavila divje spekulacije kaj se dogaja s prvim parom ZDA.

Nekateri uporabniki twitterja tako sumijo, da je prva dama na takšen način poslala skrit klic na pomoč, ki pa so ga kmalu opazili njeni 'ječarji', drugi pa so prepričani, da je šlo le za pomoto. Te na družabnih omrežjih niso nič nenavadne. Tako je denimo slavna tenisačica Serena Williams oznanila svojo nosečnost, ko je na snapchatu po pomoti delila svojo fotografijo.