Angleški dvor

Kraljevski trojček poskrbel za zabavo

nn
29. 4. 2017, 13.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Princa in vojvodinja so uživali na londonskem maratonu, nato pa se je pripetil neljubi dogodek.

Profimedia
Ko je Williama zalilo, ga to, kot je videti, sploh ni vznejevoljilo.

Britanci so na moč zadovoljni, da je mlada generacija z dvora odprta in preprosta. William je s svojim smehom ob tem, ko ga je zalilo, spet zaigral na srca svojega naroda.

Svetovni splet so preplavile fotografije predstavnikov britanske kraljeve družine, ki so nastale na londonskem tekaškem maratonu.

Princ William je skupaj z ženo vojvodinjo Kate in mlajšim bratom princem Harryjem ob progi namreč spodbujal tekače in jim podajal osvežilno vodo. Na številnih fotografijah pa je razvidno, da je nekdo Williama z vodo tudi poškropil. Eden izmed posnetkov zdaj razkriva, kdo je krivec za prinčevo brisanje obraza.

Profimedia
Harry je navijal najbolj poskočno in glasno.

IGRA Z VODO

Namreč, izkazalo se je, da se je z njim hudomušno pošalil kar njegov brat, ki je v nekem trenutku pristopil do njega in stisnil plastenko, ki jo je držal v rokah. Kljub temu pa je videti, da je bil William poškropljen večkrat, saj se številni tekači med tekom z vodo poškropijo po obrazu, pri tem pa je nekaj kapelj očitno priletelo tudi na britanskega prestolonaslednika.

Maraton, ki se ga je kraljevi trojček udeležil kot navijaška skupina, sicer sodi v okvir prireditev organizacije Heads Together, ki se zavzema za duševno zdravje ljudi, in njeni glavni pokrovitelji so prav oni trije.

Profimedia
S priljubljenim trojčkom so se seveda vsi želeli tudi fotografirati.