NOVI ŠOK ZA KRALJICO

Princ po dekle v resničnostni šov

M.V.
12. 6. 2016, 12.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ko si je kraljica Elizabeta že malce oddahnila in upala, da dvor nekaj časa ne bodo pretresli nobeni novi škandali, jo je princ Harry presenetil z novico, da se bo iskanja partnerice lotil na način, ki morda ni najbolj primeren za modrokrvneže. Pomagal si bo z resničnostnim šovom!

Instagram
Princ Harry ne vidi težave v tem, da bi si bodočo ženo poiskal s pomočjo resničnostnega šova.

Princ Harry se v nasprotju z njegovim starejšim bratom Williamom, ki je poročen in ima že dva otroka, nikakor ne more ustaliti. Znan je kot velik šarmer, ki se mu le redkokatera predstavnica ženskega spola lahko upre, prave ljubezni pa še ni našel.

Arhiv Svet24
Princ Harry je naveličan samskega stanu in si želi najti ženo, saj je bil nazadnje v razmerju pred enim letom, in sicer z igralko Cressido Bonas.

Ker si menda tudi sam želi, da bi si ustvaril družino in se zaljubil v žensko, ki bi bila pripravljena sprejeti njegov status in obveznosti, ki jih slednji prinese s sabo, se je odločil, da bo partnerico poiskal s pomočjo resničnostnega šova. »Harry me je obiskal in mi zaupal, da bi z veseljem sodeloval v šovu Take Me Out. Priznal je, da si je to od nekdaj želel,« je britanskim medijem zaupal voditelj oddaje Paddy McGuinness. »Ne razumem čisto, zakaj bi si želel biti v mojem šovu, saj je s svojimi izkušnjami on tisti, ki bi lahko dajal nasvete glede flirtanja drugim, in ne obratno,« je v smehu razložil McGuinness.

Želi slediti svojemu srcu

Harryjevi babici, kraljici Elizabeti, vnukova odločitev ni niti malo pogodu. »Ne vem, zakaj se vsi tako razburjajo. Saj nikoli ne bom kralj in želim početi, kar čutim,« se brani Harry, ki je bil nazadnje v razmerju z igralko Cressido Bonas, ki pa mu je takoj povedala, da je poroka v kraljevo družino ne zanima, saj ima rada svojo zasebnost. Enaintridesetletnik je bil še najbližje poroki s prvim resnim dekletom Chelsy Davy, s katero sta bila z vmesnimi prekinitvami par kar pet let.