Svet

Osemletnika je ubil z opeko, ker je branil svojo sestrico

U.K.
7. 5. 2014, 18.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

ZDA Martin je poskušal braniti sestro pred posiljevalcem. Ta ga je udaril z opeko po glavi. Deček je na kraju umrl.

Iz Združenih držav Amerike prihaja izjemno tragična in šokantna zgodba. V ameriškem Richmondu so zgroženi in pretreseni zaradi brutalnega umora osemletnega dečka, ki je branil svojo 12-letno sestro pred perverznežem. Umorjeni deček Martin Cobb se je s sestro igral v bližini družinske hiše. V nekem trenutku je do njiju pristopil mladenič in začel seksualno nadlegovati Martinovo sestro. Osemletni deček je poskušal sestro obraniti pred perverznežem, toda slednji je nato dečka udaril z opeko po glavi. Martin je bil na mestu mrtev.

Perverznež je dvanajstletno deklico tudi porezal po obrazu. Potem ko je nekdo prijavil, da je gola in krvava dvanajstletnica zbežala iz bližnjega gozda, je policija takoj začela preiskavo. Med drugim je deklici omenjeni mladenič tudi zagrozil s smrtjo, če bi ga razkrila oziroma izdala. Prav zaradi tega je policistom dala lažni opis, rekla jim je, da je napadalec belec. Kakorkoli, zahvaljujoč sosedom je policija prijela napadalca, ki je osumljen umora. Mladeniča so tudi pridržali. Dvanajstletna deklica okreva v bolnišnici, osemletnega Martina pa so vsi opisali kot dobrega in veselega dečka.

Njihov sosed Sudan Aunu je dejal, da je Martin hrabro branil sestro, kot pravi moški. Obenem je Sudan Aunu dodal, da je zahvaljujoč Martinu deklica ostala živa. Pastor dr. Theodore Hughey pa je povedal, da sta bila brat in sestra nerazdružljiva.