Svet

To je dobil, ker ji je 'težil'

S.R.
3. 12. 2013, 10.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Kadar ste pod vplivom alkohola morate biti še posebej previdni, kaj počnete in koga izzivate. Neki Avstralec si bo to lekcijo še kako dobro zapomnil, saj mu je 30-letnica z Aljaske na Oktoberfestu odgriznila ustnice.

Video incidenta pa se je pred  kratkim pojavil tudi na spletu. Na posnetku je mogoče videti moškega, ki očitno provocira žensko. Slednji pa živci dokončno popustijo, ko ji moški, sicer doma iz Avstralije poskuša nekaj vtakniti v usta.

Ženski popolnoma prekipi, moškega večkrat udari, nato pa ga ugrizne v spodnjo ustnico. Priče dogodka so sicer hitro začele kričani na žensko, naj ga spusti, a 30-letnica mu je vseeno uspela odgrizniti del ustnice, ki ga je pljunila na tla. Moškega so skupaj o odgriznjenim delom ustnice odpeljali v bolnišnico, kjer so mu jo uspešno prišili nazaj. Žensko so aretirali in obtožili napada.

Oktoberfest je sicer eden najbolj znanih festivalov, ki na Bavarsko vsako leto privabi okoli šesti milijonov ljubiteljev piva. Reševalci imajo zaradi neverjetnih količin popitega alkohola sicer vsako leto polne roke dela z zastrupitvami z alkoholom in nezgodami, ki se pripetijo v opitem stanju.