Svet

Tina pri petdesetih boža nosečniški trebušček!

M.J.
10. 9. 2013, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Angleška igralka Tina Malone je pri petdesetih še drugič noseča. Z 19 let mlajšim možem Paulom Chasom sta se v petek pojavila na snemanju jutranjega šova The Morning, kjer je lepa nosečnica ponosno razkazovala nosečniški trebušček. Pred londonskim studiem je tako do ušes nasmejana pozirala zbranim fotografskim objektivom in pri tem ves čas božala svoj močno zaobljeni trebušček.

Igralka, ki je že v visoki nosečnosti, se je v začetku leta odločila, da si želi še drugega otroka. „Začela bova s postopkom umetne oploditve in videla, kaj se bo zgodilo. Resno delava na tem projektu, je takrat povedala britanskim medijem in vzhičeno dodala. „Dolga leta sem delala in in se posvečala karieri, sedaj pa bi se rada posvetila možu in drugemu otroku, to je za naju izjemno razburljivo življenjsko obdobje.“

Angleška javnost ni dolgo čakala na srečno novico, že maja je zaljubljeni par gostoval v oddaji This Morning, v kateri sta razkrila, da pričakujeta dvojčke. Vendar nosečnost v teh letih ni najlažja in do zapletov lahko kaj hitro pride, tako tudi Tinina nosečnost v določenem trenutku ni bila najlažja. Čeprav je igralka dokaj hitro zanosila, jo je že kmalu doletela grenka vest. "Na ultrazvoku je moj zdravnik ugotovil, da se en dojenček lepo razvija, pri drugem pa žal ni bilo več zaznati bitja srca. Bila sem skrušena in žalostna, a nato sem si rekla, da se takšne stvari pač zgodijo. Srečna sem in hvaležna, da v meni raste novo in zdravo bitje," je dejala pred časom.

Tina, ki se je leta 2010 poročila s svojim osebnim trenerjem, že ima odraslo hčerko Danielle (30), ki je zaslovela z vlogo v najstniški limonadi Hollyoaks.

Pri petdesetih se je pogumno odločila za drugo nosečnost.