Svet

''100 let pomeni sto penisov''

S.R.
9. 7. 2013, 17.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Starost zna biti včasih malce zastrašujoča, običajno pa je vsaj neprijetna, saj nas z leti muči vse več problemov. No, nekateri pač menijo, da so leta samo številka in se znajo še vedno zelo zabavati.

YouTube
100-letna prababica zmede celo novinarja.

Ena izmed slednjih je tudi neimenovana prababica iz okolice New Yorka, ki šteje okroglih 100 let. Ob častitljivem jubileju so jo za intervju poprosili tudi novinarji lokalne TV postaje News12.  Dobili so intervju, ki si ga bodo zapomnili za celo življenje. Vse skupaj je bilo celo preveč vroče za objavo na televiziji, a seveda je posnetek intervjuja končal na spletu. In zakaj posnetek ni bil primeren za objavo na televizij?

Prababica je kljub častitljivi starosti precej vulgarna. Že na eno izmed prvih novinarjevih vprašanj je namreč med drugim odgovorila z besedico ''dick'' (slengovski izraz za moški spolni organ, po naše ''tič''). Pravzaprav je novinarja že pozdravila z besedami ''kako ti kaj visi.'' Med intervjujem se zmede najverjetneje vsega hudega vajen novinar in se začne na ves glas smejati, pridruži pa se mu tudi njena družina.

Na novinarjevo vprašanje, kaj ji pomeni, da je dočakala sto let, prababica zopet odgovori, da to ''pomeni, da lahko dobim 100 tičev''. Med intervjujem novopečena komedijantka tudi večkrat poudari, da so ''tiči dobre stvari''. Celoten posnetek intervjuja, ki je bil preveč vulgaren za televizijo, si lahko ogledate spodaj.