Nadlegovanje otrok

Incident v okolici Osnovne šole Preserje pri Radomljah: Neznanci deklico vabili v kombi

D.K.
4. 3. 2024, 10.53
Posodobljeno: 4. 3. 2024, 10.58
Deli članek:

Starši učencev Osnovne šole Preserje pri Radomljah so v teh dneh s strani šole prejeli obvestilo, da so neznanci nagovorili eno od njihovih učenk ter jo skušali zvabiti v vozilo.

Profimedia
Fotografija je simbolična

S strani staršev smo bili v uredništvu Novice svet24 obveščeni, da so v imenu vodstva OŠ Preserje pri Radomljah prejeli sporočilo glede nagovarjanja mladoletnih otrok v okolici šole. "Spoštovani starši, posredujem vam sporočilo ravnateljice. V času pobiranja kosovnih odpadkov v našem okolišu prihaja do incidentov, kjer vozniki in spremljevalci nadlegujejo otroke," so staršem otrok sporočili iz OŠ Preserje pri Radomljah. 

"Obveščeni smo bili, da se je neprijetni dogodek v zvezi z nagovarjanjem, da vstopi v kombi, zgodil naši učenki, zato vas prosimo, spoštovani starši, da z otroki spregovorite o tem, kako naj postopajo v takem primeru: naj hodijo domov v skupini, če je možno, takoj obvestijo vas, se z njimi ne zapletajo v kakršen koli pogovor ...," je v imenu ravnateljice OŠ Preserje pri Radomljah zapisala ena od razredničark.