Avto slovenski registrskih tablic

Na mejnem prehodu opazila "čednega voznika", ob katerem je začutila nekaj več, zdaj ga išče na spletu

D.K.
8. 2. 2024, 12.52
Posodobljeno: 8. 2. 2024, 13.13
Deli članek:

Na mejnem prehodu Ličko Petrovo Selo - Izačić iščejo moškega, ki je sinoči odpotoval v BiH. Tokrat ne gre za poziv policije, ampak potnice, ki je ob pogledu na "čednega voznika" začutila nekaj več.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Valentinovo že trka na vrata, v zraku pa ne manjka ljubezni. Ekipa GP Maljevac je včeraj od ženske v sivem Passatu prejela posebno sporočilo s prošnjo, da ga objavijo na družbenem omrežju Facebook. Po navadi ne objavljam takšnih sporočil, a nocoj sem morala, ker se je zgodilo nekaj, kar je močnejše od mene, je v njem zapisala ženska, ki išče simpatičnega moškega. Vendar ne kateregakoli, ampak voznika s slovenskimi registrskimi tablicami. 

Kot je navedla, je 7. februarja v večernih urah na mejnem prehodu opazila »čednega moškega«, ki bi ga zdaj rada spoznala tudi v živo. "Okoli 19:20 je bil na mejnem prehodu Izačić v koloni avtomobil znamke Audi A4 MB, zato bi rada nekako prišel do tistega čednega voznika. Če kdo pozna osebo, ki je bila v tem avtu, naj mu prenese moje sporočilo," je pozvala in dodala, da bi bila zelo hvaležna.

Ob tem je še dodala, da če je voznik slučajno poročen, to ni potrebno.