Bogata ponudba in akcije

Prijetnejša in še preglednejša nakupovalna izkušnja za Ljubljančane

Oglasno sporočilo
2. 3. 2023, 12.16
Posodobljeno: 2. 3. 2023, 12.38
Deli članek:

V največji enoti Cash&Carry Mercatorjeve veleprodaje, ki jo najdemo v Ljubljani in se razteza na kar 5.400 kvadratnih metrov, je veliko novega.

Mercator
Jože Cajnar, direktor Cash & Carry in operativne prodaje, Uroš Valjavec, regijski vodja, Tamara Kokalj, poslovodkinja Cash & Carry Ljubljana in Tomaž Blagotinšek, izvršni direktor Mercator veleprodaje

Jože Cajnar, direktor Cash&Carry in operativne prodaje je namreč sporočil, da so v Cash&Carry Ljubljana najprej povečali hladilne zmogljivosti z novimi hladilnicami in zamrzovalnicami ter na novo uredili odpremni del. Še bolj smo se približali kupcu in njegovim pričakovanjem. Izboljšali smo tudi organizacijo dela in tako prodajalno naredili še prijaznejšo ne le za kupce, pač pa tudi za zaposlene«, je povedal zadovoljen.

Nakupovalna pot je zdaj bližja kupčevim navadam, nakupovanje je prijetnejše, nakupovalna izkušnja kupca pa zato bistveno boljša. Prav tako je komisioniranje blaga zaradi urejenega delovnega okolja in učinkovitejše komisionirne poti bolj produktivno, osveženi prostori pa vplivajo tudi na povečanje motivacije in zadovoljstva zaposlenih.

Najbolj je opazna razširitev ponudbe pri kategoriji vin in pri ostalih alkoholnih pijačah, pri neživilskih izdelkih, močneje so poudarjene akcijske pozicije, Cash&Carry pa je dobil tudi osveženo grafično podobo. Ob dejstvu, da prodaja raste in je na trgu prepoznan dodatni potencial, je razširitev ponudbe na policah Cash&Carry Ljubljana prilagojena tudi potrebam trga. Za potrošnike je dobrodošlo tudi, da enote Cash& Carry nudijo dostavo blaga na katerikoli konec Slovenije.