Google Premier Partner

Agencija Kokos med samo elito na področju digitalnega oglaševanja

Oglasno sporočilo
23. 2. 2023, 12.53
Posodobljeno: 23. 2. 2023, 15.11
Deli članek:

Agencija Kokos je nedavno postala Google Premier Partner v Sloveniji, kar je velik dosežek za to ekipa profesionalcev. Vendar pa to ni samo uspeh agencije, temveč tudi prednost za njihove stranke, ki bodo imeli na voljo še bolj kakovostne storitve.

Facebook
Veselje v agenciji Kokos.

Kaj pa točno pomeni biti Google Premier Partner? Gre za naziv, ki ga Google podeljuje agencijam, ki izpolnjujejo stroge zahteve za kvaliteto storitev in imajo visok nivo uspešnosti na področju digitalnega oglaševanja. Agencija Kokos se je s tem certifikatom pridružila le 3 odstotkom najboljših agencij v Sloveniji, kar pomeni, da ima dokazano strokovnost na področju digitalnega oglaševanja.

Kaj to pomeni za stranke agencije Kokos? Najprej, zagotavlja jim še boljše in kakovostnejše storitve. Kokos je usposobljena za izvajanje učinkovitih oglaševalskih kampanj za svoje stranke. Znanje in strokovnost, ki so jo pridobili preko certifikacije, jim omogoča boljše razumevanje in uporabo Googlovih orodij za oglaševanje, kar lahko privede do boljših rezultatov in boljšega izkoriščanja proračuna za oglaševanje.

Poleg tega bodo imele stranke agencije Kokos tudi dostop do ekskluzivnih orodij in funkcij, ki jih ponuja Google samo svojim Premier Partnerjem. To jim bo omogočilo še boljše načrtovanje, izvajanje in spremljanje kampanj ter zagotavljanje uspešnosti in donosnosti njihovih naložb v digitalno oglaševanje.

Pridobitev statusa Google Premier Partnerja je zato odlična novica za vse stranke agencije Kokos. Pomeni, da bodo lahko še bolj učinkovito oglaševale svoje izdelke ali storitve, pri tem pa jim bo agencija Kokos zagotovila strokovno podporo in nasvete, da bodo dosegale najboljše možne rezultate.

Vsekakor gre za velik dosežek za agencijo Kokos in stranke bodo nedvomno imele koristi od tega. Vsi, ki iščejo strokovno pomoč pri digitalnem oglaševanju, se lahko zanesete na agencijo Kokos, saj ima zdaj uradno dokazano znanje in izkušnje na tem področju.