Slovenija

Ne veste, kaj bi s svojim časom? Tukaj je odgovor, preden bo prepozno ...

P.R.
18. 12. 2019, 10.47
Posodobljeno: 18. 12. 2019, 10.53
Deli članek:

Zabredli smo že globoko v december, vse bližje pa so ključni dnevi, v katerih se okoli pasu začne pospešeno nabirati ozimnica.

JZ Šport Ljubljana
Savna Zlati Klub v Tivoliju.

Ste poskrbeli za športne aktivnosti, da te ozimnice s seboj ne boste nosili še krepko v pomlad? Odgovor je na dlani, za blaženje učinka stresnih hormonov in, vsaj pri tistih, ki jih zapeče vest, tudi kurjenje kalorij, vam je na voljo decembrska ponudba Javnega zavoda Šport Ljubljana.

Pri JZ Šport Ljubljana so pripravili pester izbor. Čeprav zima zaenkrat ni nič kaj zimska, savna ni nikoli napačna izbira. V zimskih dneh je pravzaprav najboljša rešitev tako za tiste, ki si želijo ogreti zgolj stopala in dlani, kot tiste, ki si želijo segreti tudi srce. Odžene tudi strupe! Na voljo sta Savna Tivoli in Savna Kolezija, zavod pa med 1. decembrom 2019 in 3. januarjem 2020 ponuja pakete z dodatnimi vstopi:

Ob nakupu paketa 10 vstopnic vas bodo obdarili z eno dodatno vstopnico;
ob nakupu paketa 20 vstopnic vas bodo obdarili z dvema dodatnima vstopnicama;
ob nakupu paketa 50 vstopnic vas bodo obdarili s petimi dodatnimi vstopnicami. 

Obdarovali vas bodo v Savni Zlati klub v Tivoliju in Savni Kolezija

JZ Šport Ljubljana
Savna Zlati Klub v Tivoliju.

Fitnes 

Ali si je vaš prijatelj, partner ali sodelavec za novo leto zadal nalogo izgubiti nekaj kilogramov, biti bolj aktiven ali celo redno telovaditi? JZ Šport Ljubljana pozna odgovor. Preprosto, pripravili so popuste ob nakupu darilnih bonov za mesečne in trimesečne vstopnice. 

Ob nakupu darilnih bonov za trimesečne in mesečne vstopnice boste v Fitnesu Tivoli in Fitnesu Vič med 1. decembrom 2019 in 3. januarjem 2020 prejeli 15 odstotkov popusta. Ste član Diners Cluba Šport Ljubljana? Čestitke, prejmete lahko kar 20-odstotni popust. Popust se vam prizna v primeru plačila z Diners Club Šport Ljubljana kartico. Če si kartice še ne lastite, jo lahko enostavno pridobite z izpolnitvijo pristopnice na recepciji fitnesa. 

20-odstotni popust velja samo za kartico Diners Club Šport Ljubljana in ne za druge Diners kartice. Popusti se ne seštevajo.

JZ Šport Ljubljana
Savna Kolezija

Kopališče Tivoli 

Kopališče in savna gresta skupaj kot pes in klobasa, zato v zavodu vsem, ki v mesecu decembru kupijo sezonske vstopnice za Kopališče Tivoli, podarijo vstopnico za dve osebi za tri ure v Savni Zlati klub. Vstopnica za savno velja za enkratni vstop za največ dve osebi.

Na drsalke 

Med 25. decembrom 2019 in 3. januarjem bo v Hali Tivoli in Dvorani Zalog potekalo počitniško drsanje. V Hali Tivoli boste lahko na drsalke stopili od ponedeljka do petka, in sicer med 12.30 in 14. uro, v Dvorani Zalog pa med 11.30 in 13. uro. Cena drsanja v času počitniških terminov bo le 1 samcat evro. Na obeh lokacijah si lahko za 4 evre izposodite tudi drsalke. 

JZ Šport Ljubljana
Drsališče v Dvorani Zalog.

Strelišče Rudnik 

Še ne veste kaj podariti za darilo? Šport Ljubljana ima za vas super idejo. Da bo vaše darilo letos res posebno, podarite nekaj, kar si bodo vaši bližnji zapomnili še za dolgo časa. Podarite jim usposabljanje in preizkus znanja o ravnanju z orožjem.

Naslednji termin na Strelišču Rudnik bo 17. in 18. januarja 2020. Pohitite s prijavami, saj so mesta omejena.

Več informacij najdete na spletni strani www.sport-ljubljana.si.