Mol

Nova bencinska servisa v Ljubljani

G.G./STA
16. 12. 2016, 18.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Madžarski Mol, ki je junija končal prevzem Eni Slovenija in njegovih 17 Agip bencinskih servisov v Sloveniji, je odslej prisoten tudi v Ljubljani, kar je bil eden od ciljev Mola. Prenovljena bencinska servisa z Molovo znamko sta potrošnikom v prestolnici na voljo na Rudniku in v BTC.

STA
MOL tudi v Ljubljani

"Širitev blagovne znamke Mol v Ljubljano je za nas pomemben korak, zato smo z dosežki tega leta zelo zadovoljni," je ob odprtju prenovljenih servisov ta teden v Ljubljani pojasnila direktorica Mol Slovenija Valerija Glavač in dodala, da na slovenskem trgu beležijo stabilno rast in krepijo mrežo bencinskih servisov na območjih, kjer doslej še niso bili prisotni.

Mol je po besedah predsednika maloprodaje v skupini Mol Larsa Höglunda s prevzemom Enija vstopil v središče Slovenije, lokacija obeh bencinskih servisov pa ima pomemben strateški razvoj v delovanju in nadaljnjem razvoju na trgu mreže bencinskih servisov v srednji in jugovzhodni Evropi.

Mol je po prevzemu Enija v Sloveniji dodal 11 novih bencinskih servisov sedanjim 34, stekla je tudi celovita prenova Agipovih bencinskih servisov po vsej Sloveniji. Bencinska servisa v Ljubljani imata trgovski del, avtopralnico in bar, z zasledovanjem novega maloprodajnega koncepta pa so tudi tukaj vpeljali celovito Fresh Corner ponudbo. Fresh Corner prodajalne strankam nudijo visoko kakovostne izdelke in storitve, kot so kava, sveži sendviči, pekovski in vsakodnevni izdelki.