Male sive celice

Znani slovenski voditelj 22 let priljubljen, sedaj pa je počilo?

R.T.
13. 5. 2016, 09.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Enajstega maja posneta epizoda Malih sivih celic je bila zadnja, so sporočili ustvarjalci oddaje, ki so jo ustvarjali kar 22 let.

Mediaspeed
Si je Pavle Ravnohrib za prerano slovo kriv sam?

Kot pravijo ustvarjalci oddaje Male sive celice (Pavle Ravnohrib, Darko Hederih in Marjan Škvorc), jim je bila prekinitev sodelovanja »vsiljena s strani uredništva, ki želi grobo poseči v uspešen avtorski koncept oddaje z vnašanjem iger, ki bo po tujih vzorih bolj spominjala na resničnostni šov in igre brez meja, kot pa na kviz za otroke«, so zapisali v izjavi za javnost.

Avtorji se bodo distancirali od vsega, »kar bo pod imenom Male sive celice nastalo po omenjenem datumu«. Kot so še zapisali, jim je način komunikacije, ki jim je bil vsiljen po odstranitvi režiserja in urednika Njegoša Maravića, tuj in da na tak način ne morejo sodelovati, so še zapisali v izjavi za javnost.

Iz RTVS so že sporočili, da bo oddaja doživela preobrazbo in da bo nov voditelj izbran še ta mesec.

Pavle Ravnohrib v nemilosti

Nekateri mediji so že poročali, da si je Pavle Ravnohrib z nekaterimi nazori in angažiranjem v referendumski kampanji proti sprejemu novele zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih naredil medvedjo uslugo in da bo RTVS prenehala predvajati oddajo.