Slovenija

Previdno na cestah - ponekod megla v pasovih in zimske razmere

STA
4. 2. 2016, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na štajerski avtocesti zaradi okvare vozila oviran promet med Polskavo in Slovensko Bistrico - sever proti Ljubljani. Zaradi goste megle v pasovih vozite previdno na Dolenjskem.

Arhiv Svet24
Zaradi snežnih razmer je prelaz Vršič prevozen le za vozila do treh ton in pol z obvezno uporabo verig (fotografija je simbolična).

Na cesti Bača pri Modreju - Petrovo Brdo je med Klavžami in Knežo oviran promet zaradi večje skale na vozišču. Prevozno samo za osebna vozila.

Zaradi snežnih razmer je prelaz Vršič prevozen le za vozila do treh ton in pol z obvezno uporabo verig.

Na cesti Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič je zaradi zimskih razmer prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike.

Na mejnem prehodu Babno Polje in Petrina je zaradi zimskih razmer prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike na hrvaški strani.

V predoru Karavanke bodo zaradi priprav na gradnjo druge cevi izvajali geološke raziskave. Čez dan predor zaprli trikrat po pol ure v smeri Avstrije, in sicer predvidoma ob 7., 15. in 23. uri. Ponoči pa so predvidene enourne popolne zapore v obe smeri, in sicer med 1. in 4. uro.