Slovenija

Po čem je znana Melanija Knavs - Trump?

D. B.
25. 1. 2016, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Sevničanko in ženo republikanskega kandidata za predsednika ZDA Melanijo Knavs - Trump mediji poznajo predvsem zaradi nakita, uspešne kariere na modnih pistah in pravljične poroke z Donaldom Trumpom.

Reuters
Melanija je leta 2006 Donaldu rodila sina Barrona Williana Trumpa, ki ga, kot vemo, uči tudi slovenskega jezika.

Časnik The Telegraph je predstavil soproge ameriških republikanskih kandidatov, ki se potegujejo za predsednika ZDA. Med njimi je tudi Sevničanka Melanija Knavs, bolj znana kot Melania Knauss - Trump, žena nepremičninskega mogotca Donalda Trumpa.

Kot ugotavlja omenjeni časnik, se je gospa Trump rodila v Sloveniji. "Za seboj ima izjemno uspešno kariero kot model, saj se je med drugim pojavila na naslovnici revije Vogue, pa tudi v reviji Sports Illustrated," so zapisali.

Sicer se je Melanija s Trumpom poročila leta 2005. "Imela je pravljično poroko na Floridi. Tretja žena gospoda Trump je nosila Diorjevo obleko, vredno 200 tisoč dolarjev (okoli 185 tisoč evrov) in je gostom postregla s torto, ki je bila prekrita s kar 3 tisoč vrtnicami. Na poroki ji je zapel tudi Billy Joe," še piše časnik.

Melanija je leta 2006 Donaldu rodila sina Barrona Williana Trumpa, ki ga, kot vemo, uči tudi slovenskega jezika. Pred kratkim je predstavila tudi svojo linijo nakita v spletni trgovini QVC.

Seveda The Telegraph ni pozabil dodati, da je Melanija velika oboževalka Trumpa, kaj več pa se bo o njej zagotovo še slišalo v naslednjih mesecih, še napovedujejo pri časniku.