Slovenija

Podari veselje, podari potovanje!

Oglasno sporočilo
15. 12. 2015, 14.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

V decembru, ko se marsikdo sprašuje, kako svoje najdražje obdarovati ob Božiču in novem letu, so lahko tudi potovanja in izleti prav privlačno darilo. V kulturi obdarovanja se čedalje bolj uveljavljajo darilni boni in darilni paketi, ki vsebujejo tudi turistično in gastronomsko ponudbo. Skoznjo lahko obdarovanci raziskujejo mesta in kraje, ki jih doslej še niso poznali. Prednost darilnih paketov je v tem, da so resnično funkcionalni, obdarovancu pa nudijo možnost svobodne izbire med raznolikimi možnostmi.

Promocijsko gradivo
Več informacij na: www.selectbox.si. 

Eden od privlačnih načinov za raziskovanje domovine so lahko tudi darilni paketi. Na slovenskem trgu čedalje bolj priljubljeno darilo postajajo darilni paketi SelectBox, ki obdarovancem ponujajo možnost svobodne izbire med več kot 1200 različnimi doživetji s področja kulinarike, turizma, športa in wellnessa, prav tako pa jim omogočajo, da raziskujejo turistično in gastronomsko ponudbo Slovenije v različnih regijah. 

Kako izbrati pravo darilo?

Promocijsko gradivo

Pri izbiri darila oziroma darilnega bona je potrebno upoštevati nekaj pravil. Najprej moramo vedeti, za koga darilo kupujemo. Za neuporabne predmete, ki bodo obdarovancu stali na polici in nabirali prah, je škoda denarja. Zato je smiselno, da tistim, ki jih želimo obdarovati, podarimo nekaj, za kar vemo, da potrebujejo oziroma si želijo.

Če torej kupujemo darilo za žensko, bo nabor možnosti gotovo precej drugačen kot če bi ga kupovali za moškega. Velika razlika je tudi v tem, ko darilo kupujemo za odraslo osebo ali za mladostnika. Dobro je vedeti tudi, kaj je tisto, kar je obdarovancu všeč. Z izbiro napačnega darila lahko namreč osebi pošljemo povsem napačno sporočilo in videti bo, da se pri iskanju nismo prav dosti potrudili.

Prednost darilnih paketov je prav v tem, da so primerni za vse, ne glede na starostno skupino ali preference. Ravno zato, ker darilni paketi SelectBox pokrivajo štiri različne kategorije - Gourmet in vino, Potovanja in nastanitev, Šport in adrenalin ter Lepota in razvajanje – lahko zadostijo raznolikim željam, z njimi pa lahko obdarujemo mame, očete, ...

Če se torej odločite vašim najdražjim podariti potovanje ali vsaj kratek vikend oddih, potem so lahko darilni paketi SelectBox popolno darilo. Športni navdušenci lahko turistično ponudbo Slovenije raziskujejo skozi številne športne aktivnosti na prostem v različnih regijah. Tisti, ki stavijo bolj na razvajanje v toplicah, lahko izbirajo med številnimi možnostmi termalne ponudbe. Številne turistične kmetije in domačije s svojo lokalno ponudbo pa ponujajo možnost za romantična razvajanja v dvoje v objemu narave, v okoljih, ki so odmaknjena od mestnega vrveža.