Slovenija

Hrvati so nam speljali odličen posel

Simon Rosc
12. 9. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Bi šli na križarjenje? Vsekakor bi bil to odličen oddih za marsikoga. Če odvzamete še vse zavore, vključno tiste moralne, potem je svinger križarjenje kot nalašč za vas.

sdc.com

Sedemsto pohotnih svingerk in svingerjev se je pretekle dni povsem približalo naši obali. Seveda ne tisti svingerji, ki plešejo sving, temveč tisti, ki svoje posebne ritmične tehnike raje preizkušajo med rjuhami.

sdc.com

180 METROV SEKSA

Žal ali pa na srečo tistih, ki ob misli na svingerje popačijo obraz, se je ladja, polna seksa željnih turistov, naši obali le približala in potem odvihrala naprej proti sosednji Hrvaški. 180-metrska lepotica z osmimi nadstropji je v svoji notranjosti skrivala skoraj 700 gostov, ki so med drugim in desetim septembrom krožili po obalah jadranskega morja. Njihova pot se je začela v italijanskih Benetkah, nato pa so pot nadaljevali pri naših južnih sosedih. Ustavili so se v Zadru, Splitu, na Hvaru, v Dubrovniku, nekaj svojih poželjivih trenutkov pa so namenili tudi črnogorskemu Kotorju in naposled križarjenje končali v Benetkah.

sdc.com

OMEJITVE SO

Čeprav so se vsi od prvega do zadnjega križarjenja poleg ogleda turističnih znamenitosti na postojankah udeležili predvsem iz razloga, da potešijo svoje spolne fantazije, pa opolzko obnašanje na ladji Azamara Journy ni bilo dovoljeno povsod. Okoli 350 svingerskih parov je svoje sanje lahko uresničevalo samo v posebej za to namenjenih prostorih, medtem ko je bilo v večini skupnih prostorov na ladji neprimerno vedenje prepovedano. Ni pa bilo prepovedano sprehajati se povsem gol, tako da je bila celotna križarka ena sama velika »nudel plaža«.

RAZVAJANJE ČUTOV

Da so se stvari v spodnjem nadstropju obnašale svojeglavo, je poskrbelo tudi 408 članov posadke, ki so bili različnih narodnosti. Goste so razvajali v glasbenih, kulinaričnih in tudi teatralnih užitkih, ki so bili posebna paša za oči. Na dnevnem meniju so bili različni erotični šovi, ki so gostom priskrbeli kakšno novo idejo, ki so jo hitro lahko preizkusili v temačnih skupinskih sobah. Ali vam je kaj žal, da se niso ustavili tudi pri nas?