Slovenija

Na OMV pošiljate in prejemate pakete 24 ur na dan

nn
14. 9. 2015, 13.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Ste se v zadnjem hipu spomnili, da morate še danes poslati paket z rojstnodnevnim darilom? Brez skrbi, na bencinskih servisih OMV so GLS Paketomati na voljo 24 ur na dan.

OMV
Kje najdete GLS Paketomate?
Trenutno GLS Paketomate najdete na bencinskih servisih OMV: Celje Aero, Vir Domžale, Šentjur, Kranj, Slovenska Bistrica, Velenje Gorenje, Postojna Titova, Kamnik, Slovenske Konjice, Novo mesto, Litija, Murska Sobota, Maribor 1 in Šentvid.

OMV je namreč že utečeni storitvi prevzemanja in pošiljanja paketov, ki jo na 62 bencinskih servisih zagotavlja v sodelovanju z GLS Slovenija, dodal pomembno novost - GLS Paketomate. Ti na 14 izbranih bencinskih servisih OMV omogočajo 24-urno prevzemanje ali pošiljanje paketov, kar je idealna rešitev za vse, ki lovite še zadnje minute pred iztekajočim se rokom oziroma potrebujete prevzem ali oddajo pošiljke tudi izven delovnega časa servisa.

Priročno in preprosto

Če morda ob prihodu naročene pošiljke niste doma, vas dostavna služba GLS pokliče po telefonu in se dogovori za prevzem paketa na vam najbližjem izbranem bencinskem servisu OMV. Dolgi odpiralni časi bencinskih servisov omogočajo priročno oddajo ali prevzem paketov praktično kadarkoli, njihova lokacija vam poleg tega prihrani nepotrebno pot po mestu; s storitvijo GLS Paketomatov pa so se še za korak približali svojim kupcem.

O uspešnosti te storitve govorijo že številke: v treh letih je bilo prek GLS paketnih storitev na bencinskih servisih OMV vročenih več kot 100.000 paketov.

Več informacij lahko dobite TUKAJ.