Slovenija

Telekom Slovenije omogoča zavarovanje mobilnih naprav

STA/M.J.
13. 7. 2015, 19.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Telekom Slovenije bo odslej v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav naročnikom mobilnih storitev omogočal tudi zavarovanje mobilnih telefonov, mobilnih modemov ter tabličnih in prenosnih računalnikov, kupljenih v Telekomovih centrih.

Sta

Svoje mobilne naprave lahko zavarujejo fizične osebe, ki imajo sklenjeno oziroma ki sklenejo naročniško razmerje za katerikoli mobilni paket Telekoma Slovenije.

Uporabniki lahko mobilne naprave zavarujejo največ do vrednosti 1200 evrov, pri tem pa sta jim na voljo dva zavarovalna paketa, in sicer Osnovni paket in Paket Plus, so danes še sporočili iz največjega slovenskega telekomunikacijskega operaterja.

Osnovni paket krije nevarnosti za nenamerne poškodbe, vključno s poškodbo, ki jo povzroči tekočina, ali zlonamerno poškodbo s strani tretjih oseb. Paket plus pa poleg navedenega vključuje tudi zavarovalno kritje v primeru kraje naprave in nepooblaščene uporabe, ki je posledica kraje, ter podaljšano garancijo z 12 na 24 mesecev za izdelke Apple.

Za zavarovano opremo zavarovalno kritje velja za vse države, ne le za Slovenijo, in sicer pri bivanju v tujini do 30 dni, zavarovanje pa vključuje tudi popravilo mobilne opreme oziroma njeno nadomestitev s podobnimi mobilnimi napravami.

Zavarovanje omogoča prevzem poškodovane ter dostavo popravljene ali zamenjane naprave na domu oziroma na delovno mesto naročnika. Prijava škodnih zahtevkov poteka hitro in enostavno s klicem na številko 01 569 21 72 vsak delovni dan med 9. in 17. uro. Več informacij je na voljo na spletni straniwww.telekom.si.