Črna kronika

V nesreči na primorski avtocesti umrl tudi petletni deček

STA/M.J.
13. 7. 2015, 19.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

V današnji nesreči, ki se je dopoldne zgodila na primorski avtocesti, so umrli 43-letni voznik osebnega vozila, 34 in 60-letni ženski ter petletni deček, vsi državljani Romunije. Prav tako sta lažje poškodovana 52-letni voznik in 51-letna sopotnica iz Romunije iz drugega osebnega vozila, soudeleženega v nesreči. Voznika cisterne še iščejo.

STA

V prometni nesreči so bila namreč udeležena tri vozila, eno tovorno in dve osebni. Umrli potniki so potovali vsi v istem vozilu. Kot so sporočili s Policijske uprave Ljubljana, policisti z zbiranjem obvestil glede vzroka nesreče še nadaljujejo.

STA

Kot so navedli za STA, se jim je sicer v zvezi s tragično nesrečo oglasilo precej prič, kljub temu pa še vedno naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo oziroma na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

STA

Prav tako policija še vedno išče voznika tovornega vozila, ki je s kraja nesreče odšel peš. Oblečen je v modre hlače in rdečo majico.

STA