Slovenija

Razmere na slovenskih cestah ob 16. uri

STA
9. 6. 2014, 16.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi prometnih nesreč promet oviran na štajerski avtocesti med cestninsko postajo Vransko in priključkom Šentrupert proti Mariboru oviran promet, na regionalni cesti Vrhnika - Logatec v Logatcu na Tržaški cesti pri bencinskem servisu pa je polovična zapora.

Dars (simbolna fotografija)

Promet je povečan na cestah, ki vodijo iz mestnih središč. Gost promet z zastoji je na štajerski avtocesti med razcepom Zadobrova in Šentjakobom ter med cestninsko postajo Vransko in priključkom Šentrupert proti Mariboru ter na cest Šenčur - Kranj in Ljubljana - Medvode pri Mednem. V noči na četrtek med 19. in 6. uro ter v noči na petek med 19. in 6. uro bo promet skozi predor Karavanke ponovno potekal izmenično enosmerno.

Popolna zapora na štajerski avtocesti v obe smeri med Blagovico in Vranskim bo v noči na petek, predvidoma med 21. in 6. uro. Obvoz bo po regionalni cesti Vransko - Blagovica za osebna vozila. Za tovorna vozila obvoza ni. Voznike opozarjajo naj v času zapore upoštevajo navodila cestnih nadzornikov in policije.