Slovenija

Razkrivamo: V Sloveniji na tisoče prostitutk

Simon Rosc
29. 4. 2014, 07.28
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pripadnice najstarejše obrti niso od muh. Na leto ustvarijo okoli 50 milijonov evrov dobička.

Zajem zaslonske slike (simbolna fotografija)

Slovenija je 31. julija 2003 dekriminalizirala prostitucijo. Sprememba zakona pa niti prostitutkam in prostitutom niti državi ni prinesla kaj dosti koristi. Dekriminalizacija pomeni le, da prostitucija ni več kaznivo dejanje, je pa še vedno kaznivo napeljevanje na prostitucijo oziroma tako imenovano zvodništvo.

Kakšno je stanje prostitucije v Sloveniji, koliko deklet za lepe denarce ponuja svoja telesca in koliko denarja letno, zaradi neurejenega statusa prodajalk ljubezni, obide Davčno ulico? Svet prostitucije je svet debelih denarnic ter bizarnih in nevarnih razmer, v njem pa je tudi nekaj znanih slovenskih deklet, imena katerih hranimo v uredništvu.

Oprezanje za dekleti, ki ponujajo najrazličnejše storitve, od masaž s srečnim koncem do vseh možnih vrst spolnih odnosov, smo začeli v lokalu blizu Ljubljane, v nekdanjem Clubu Cabaret na Turjaku, ki je bil v preteklosti znan po vročih tujkah, ki naj bi tam za denar privzdigovale kratka krilca. Lokal je sicer trenutno uradno zaprt, a po besedah okoliških prebivalcev naj bi se zadnje čase tam ponoči spet dogajale zanimive stvari in prav tukaj smo po trditvah našega vira prišli na sled eni od znanih slovenskih starlet, ki naj bi za denar prodajala še v več različnih prostorih in lokalih po Sloveniji. Podrobnosti nam je izdal tudi znan slovenski fitnes trener Andrej Milutinović.

Kaj vse počne znana slovenska estradnica in koliko s tem zasluži? Kaj nam je zaupal slavni trener? Koliko so stare prijateljice noči? Vse te odgovore in še več vam ponujamo v novi številki Svet24!