Slovenija

Poškodovan nos in nalomljena rebra

Robert Marin
10. 4. 2014, 07.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Zgodba o magistru pravnih ved in članu Pozitivne Slovenije, ki naj bi fizično obračunal s svojimi sorodniki, s katerimi je v sodnem sporu zaradi dediščine, je te dni na prvi stopnji dobila epilog.

Svet24

Septembra lani smo v prispevku z naslovom Pozitivni nasilnež razkrili, kako je Frane Mazovec, magister pravnih ved, predsednik Društva za napredek in razvoj Trzina, predsednik lokalnega odbora Pozitivne Slovenije v Trzinu in mestni svetnik občine Trzin, sestrično Sandro s čelom treščil v nos, stricu Dragu nalomil rebra, uredništvu Sveta24 pa prepovedal objavo prispevka.

»Pogledal me je v oči in me s čelom nenadoma butnil v nos. Pocedila se je kri, pristala sem ob steni, vsa krvava.« Sandra

Dogajanje je vrhunec doseglo lani poleti, ko je bil Frane zaradi delne obnove zgradbe na Zupančičevi 1 reden gost v Domžalah, z njim so prihajali delavci, ki pa so magistrove izpade zgolj nemo opazovali. Frane naj bi Sandrino mamo Ivanko in očeta Draga verbalno nadlegoval od sredine junija lani, 19. julija pa naj bi izgubil živce. 

Kaj točno je sledilo in kakšna je bila nedavna odločitev sodišča glede dediščine, si preberite v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!