Slovenija

Pri Keku že posredovali policisti

Svet24
13. 2. 2014, 19.07
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Franci Kek je posnel novo skrito kamero, v kateri bo preverjal obutev sprehajalcev. Mu bodo verjeli, da gre za nov predpis?

Svet24

Zima jo je zagodla Sloveniji in tudi sosedom Hrvatom, kamor se je Franci Kek odpravil s skrito kamero. Kek je mimoidočim predstavil nov predpis, ki sprehajalcem narekuje, kakšen mora biti njihov podplat na čevlju, da je primeren za zimske razmere. Nov predpis je pospremil s pojasnilom, da padci državno blagajno stanejo veliko, saj je zdravljenje poškodb drago. Da bi stroške znižali, so predpisali nov zakon, saj veste, tako kot pri gumah.

"Hrvati kar lepo ubogajo, a nekatere je malo zmotila moja uniforma," je skrito kamero komentiral Franci Kek, ki je bil oblečen v slovenskega milicista. Franci je še izdal, da je po nekaj posnetih skritih kamerah že v prijateljskih odnosih s tamkajšnjimi policisti, saj so morali že večkrat posredovati.  Skrita kamera Francija Keka je na sporedu vsak petek ob 18. uri v oddaji O na Planet TV.

Kako se je odrezal v prvi kameri, ko se je okoli bankomata smukal v prisilnem jopiču, si poglejte spodaj. Tudi v tej skriti kameri so mu grozili s policijo: