Slovenija

V gneči na avtobusu MPP ukradla denarnico

STA / S.R.
5. 12. 2013, 11.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Ljubljanski policisti so v sredo nekaj pred 17. uro obravnavali drzno tatvino na avtobusu mestnega potniškega prometa. Do 26-letne ženske sta pristopila moški in ženska, ki sta izkoristila gnečo ter 26-letnici iz torbice ukradla denarnico. Ženska je to ugotovila ob izstopu iz avtobusa in takoj poklicala policijo.

Arhiv Svet24

Policisti so s pomočjo opisa storilcev v središču Ljubljane prijeli osumljenca, in sicer 36-letnega moškega ter 34-letno žensko. Zasegli so jima ukradeno gotovino, našli pa so tudi mesto, kjer sta osumljenca odvrgla denarnico. Zasežen denar in denarnico so policisti vrnili oškodovanki, zoper osumljenca pa bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Na upravi so zapisali, da so bile informacije, ki jih je oškodovanka posredovala policistom, ključne za prijetje osumljencev. Ob tem so opozorili, da je treba v gneči paziti na svoje stvari. "Prav tako je pomembno, da so občani pozorni na neznane osebe, ki se po nepotrebnem postavijo tik ob njih," so še zapisali.