Slovenija

Tekmovalka iz Gostilne seksala z odvetnikom Mirom Senico

mv
1. 10. 2013, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Med gledanjem prve oddaje nove sezone Gostilna išče šefa nam je v oči padla 49-letna tekmovalka Mojca Javh, gospa v zrelih letih, ki pa ni novinka v medijskem svetu. Pred leti je bila namreč izbranka razvpitega odvetnika Mira Senice!

Mediaspeed
Miro Senica naj bi bil z njo celo zaročen.

Miro Senica, ljubljanski odvetnik, ki je že več let v razmerju z nekdanjo ministrico Katarino Kresal, velja za velikega osvajalca ženskih src. Ob sebi je vedno imel dame, ki so s svojo eleganco in lepoto povzročale obračanje glav, med njimi pa je bila tudi 49-letna Mojca Javh. Slednjo trenutno gledamo v novi sezoni resničnostne oddaje Gostilna išče šefa, kjer je s svojo natančnostjo, zagnanostjo in pripravljenostjo za učenje navdušila šefa Bineta. Mojca in Miro sta bila par pred leti, nekateri slovenski mediji pa poročajo, da naj bi bila celo zaročena.

Mediaspeed

Dame navdušene nad Mirom

Kresalovi in Senici so večkrat očitali, da je njuna ljubezen le zaigrana, a očitno je to, kar ju povezuje, močnejše od zlobnih govoric. Nasploh ženske o Miru govorijo v samih presežnikih, saj naj bi bil izjemen kavalir, zanimiv sogovornik in pozoren partner. Pred Katarino in Mojco je bil vrsto let poročen z odvetnico Barbaro Menart, hčerko pesnika Janeza Menarta.

Mediaspeed