Slovenija

Modrijan 'odpihnil' Jožeta Potrebuješa in seksi Majči!

A.M.
10. 8. 2013, 09.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Mediaspeed
Spomnimo, oddaja Na zdravje se je po šestih letih nepričakovano končala.

Med ljudmi še vedno odmeva uspešna zgodba oziroma oddaja Na zdravje, ki so jo ukinili letos. Z oddajo se je poslovila tako priljubljena Majči kot še prej Jasna Kuljaj, ki je menda odšla zaradi dolgega jezika. Nacionalna televizija se je odločila, da se bodo ljubitelji polk in valčkov od oktobra dalje srečevali v zibelki slovenske narodno-zabavne glasbe, na Avsenikovi domačiji v Begunjah.

Kot so sporočili iz RTV-ja:

Na RTV Slovenija prihaja nova narodno zabavna oddaja Slovenski pozdrav.

Avtorski trojček oddaje, Blaž Švab, Smiljan Greif in Marjan Kučej, gledalcem obljublja pestre petkove večere. Prisluhnili boste lahko kakovostni slovenski narodno-zabavni glasbi pa tudi vokalni in instrumentalni ljudski glasbi, pihalnim godbam, folklornim skupinam ter številnim izvrstnim vokalnim in instrumentalnim solistom.

Čeprav so gledalci priljubljene oddaje Na zdravje protestirali, se je vodstvo RTV-ja odločilo, da bo oddajo vseeno ukinilo. Spomnimo, zadnjo oddajo so posneli v Poletnem gledališču Studenec pri Krtini, na odru pa so se poleg voditelja Boštjana Romiha zvrstili še izjemno priljubljena Majči, Strašna Jožeta, gasilec Sašo in poštar Peška. 

Marjan Kučej pa s POP-a na nacionalko: Ekipi nacionalne televizije se bo pridružil tudi legendarni Marjan Kučej, sicer režiser najbolj gledanih oddaj komercialne televizije POP TV. 

Mediaspeed
Marjan je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, na kateri je z ženo in pod katero je zapisal: Sam zdaj, ko sem se v vrgel v narodno-zabavno je pravi trenutek za tako fotko! ;))