Slovenija

Natalijine prsi zopet na naslovnici

T.P.
25. 4. 2013, 13.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Čeprav je rodila, je lepa pevka Natalija Verboten obdržala mladostno, vitko postavo. O tem pričajo tudi pevkine fotografije v kopalkah.

Tibor Golob

Natalija je vsekakor rasna lepotica, a tudi naravno lepoto je treba negovati, drugače slej ko prej zbledi. Pevka se tega dobro zaveda, zato namenja precej pozornosti svojemu telesu, s katerim se je začela bolj intenzivno ukvarjati pred desetimi leti. »Več let sem delala noč in dan, dokler ni nekega dne telo reklo – dovolj je. Zaradi neprimernega načina življenja oziroma fizične ter psihične preobremenjenosti so se namreč pojavile zdravstvene težave, ki so me prisilile, da spremenim način življenja. Edina rešitev je bila, da se vzamem v roke in nekaj naredim zase ter za svoje zdravje.

Takrat sem, med drugimi ukrepi, kot je na primer zmanjšanje količine dela, uvajanje prostega časa, pričela obiskovati tudi salon za oblikovanje telesa Linea Snella, kjer so mi predstavili in do podrobnosti razložili program pravilnega ter zdravega prehranjevanja, vadbe, načina življenja. Seveda so me vključili tudi v njihov program za oblikovanje telesa in rezultati so se pokazali kaj kmalu,« pravi Natalija in dodaja, da je trajalo kar dobro leto, preden se ga je navadila. »Uspelo mi je z močno voljo in redno vadbo, najbolj pa so me spodbudili dobri rezultati, ki so se pokazali že po mesecu dni. Zaradi hitrih pozitivnih premikov na telesu, počutju, psihičnih in fizičnih zmogljivostih sem program posvojila. Od takrat je to moj način življenja,« prizna mlada mamica, ki se ponosno pokaže v kopalkah tako na dopustu kot v wellness centru Oaza miru v Mariboru, kjer se po napornih nočeh razvajata skupaj z možem Dejanom. 

Tibor Golob
Z možem na masaži.