Promet

Zastoj pred Karavankami, čakanje tudi na meji s Hrvaško

T.C.
23. 8. 2015, 12.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke nastal zastoj, ki je trenutno dolg poldrugi kilometer. Odstranili so posledice prometne nesreče na primorski avtocesti pred cestninsko postajo Log, je pa zastoj še vedno na zahodni ljubljanski obvoznici. Čakalne dobe so se podaljšale na več mejnih prehodih s Hrvaško.

Arhiv Svet24

Zastoji so na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji, na izvozu Lesce ter na cesti Lesce - Bled, kažejo podatki Prometno-informacijskega centra za državne ceste.

STA

Zastoj je še vedno na ljubljanski zahodni obvoznici od predora Šentvid do Brezovice proti Primorski ter na cestah Podlehnik - Gruškovje in Šmarje - Dragonja.

Na dolenjski avtocesti je med počivališčem Podsmreka in Višnjo Goro zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas proti Ljubljani.

Na mejnem prehodu Dragonja vozniki osebnih vozil za izstop in vstop čakajo 30 minut, na Gruškovju za izstop in vstop 20 minut, na prehodu Sečovlje za vstop 30 minut. Na Obrežju obrežju osebna vozila pri vstopu čakajo 30 minut, avtobusi pa dve uri.

promet.si