Promet

Možni so močni nalivi

STA/M.J.
14. 7. 2014, 19.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je štajerska avtocesta pred cestninsko postajo Vransko proti Ljubljani zaradi prometne nesreče zaprta. Obvoz je urejen po regionalni cesti Šentrupert - Vransko.

Dolenjski list
Ponekod po Sloveniji so lokalno možni močnejši nalivi. Voznike opozarjajo, da je ustavljanje pod nadvozi in v predorih prepovedano. Zaradi del na štajerski avtocesti sta zaprta izvoz in uvoz Šentrupert proti Mariboru. Jutri po 5. uri bo na Dunajski cesti v Ljubljani zaprt most čez Savo v Črnučah. Zapora bo predvidoma do konca oktobra.

V turistični sezoni velja nekaj prepovedi prometa za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol: - vsako soboto med 8. in 13. uro, na primorskih cestah med 6. in 16. uro; - ob nedeljah, praznikih in dela prostih dnevih med 8. in 21. uro, na primorskih cestah med 8. in 22. uro; - skozi predor Karavanke po odredbi avstrijskih pristojnih služb prepoved velja ob sobotah med 8. in 14. uro. Podatki o trajnejših zaporah cest: www.promet.si