Kultura

Bo to konec Top Geara?

R.T.
13. 4. 2016, 12.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Nova edicija Top Geara se še začela ni, pa že prihajajo novice o razprtijah med voditeljema Chrisom Evansom in Mattom LeBlancom.

Matt LeBlanc in Chris Evans sta menda na bojni nogi.

Polkovnik Richard Kemp, upokojeni poveljnik britanskih sil v Afganistanu, je bil osupel, da so jim sploh dovolili snemanje. »Gre za svet poklon milijonom, ki so za to državo naredili več, kot pa bosta Chris Evans in Matt LeBlanc kadarkoli,« je dejal Kemp.

Prejšnji mesec je Chris Evans skušal ublažiti svojo vlogo pri v snemanju spornih sekvenc. Matt LeBlanc je namreč divjal okoli spominskega obeležja Cenotaph v Londonu, na kar se je javnost odzvala z ogorčenjem, britanska producentska korporacija BBC pa je priznala, da so za namero vedeli že pol leta prej.

Evans je skušal popraviti škodo, a mu to ni najbolje uspelo. »V imenu ekipe Top Gear in Matta bi se rad opravičil za prikazano,« je dejal in dodal, da razume srd javnosti. Tu bi morda moral končati, a je dejal še sledeče: »V to snemanje nisem bil ravno vpleten.«

Prizorov menda ne bodo uporabili.

Hladni odnosi

S tem se je očitno zameril LeBlancu. Od usodnega snemanja naj bi bil njun odnos na psu, zamero pa goji tudi Evans, ki je očitno prepričan, da je LeBlanc z oskrunjenem obeležja škodoval znamki.