Kultura

Injo ujeli med seksom z Valičem

M.V.
14. 12. 2015, 06.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Slovensko igralko Injo Zalta, ki jo lahko gledamo kot Nino v nadaljevanki Usodno vino, so ujeli med intimnim odnosom z igralcem Domnom Valičem, mlajšim bratom voditelja Vida Valiča.

youtube
Inja in Domen se v kratkem igranem filmu prepuščata strastem.

youtube

youtube

Posnetek, o katerem govorimo, seveda ni resničen, ampak je del filma, v katerem igrata Inja in Domen. Da 21-letna Inja nima težav z goloto, ni nič novega, je pa to ponovno dokazala s svojim novim projektom, kratkim filmom Všečkana, v katerem igra 17-letno Anjo, ki je ena tistih najstnic, ki so najbolj priljubljene na šoli, svoj status pa vrednotijo s številom všečkov, ki jih prejmejo pod facebook objavami. Na eni od zabav fanta Petra, ki ga igra Domen Valič, z iskrivimi pogledi zapeljuje, dokler ne prispeta v hotelsko sobo, kjer se predata strastem in se medtem tudi posnameta. Sledi grozljivo spoznanje. Njun vroči posnetek se znajde na spletu, kar Anjo močno pretrese.

Snemali so pet dni in pet noči

Film je delo režiserja Dražena Štaderja, v njem pa poleg Inje in Domna nastopajo še Nataša Barbara Gračner, Barbara Sorčič, Brane Završan, Tadej Koren Šmid in Zvezdana Mlakar. Film so menda posneli v le petih dneh in petih nočeh. Inja ima, odkar je preživela ognjeni krst v nadaljevanki Usodno vino, vedno več dela kot igralka, in kot kaže, ne le zaradi lepega obraza, ampak tudi zaradi svojega talenta.