Kultura

Spal s kar 1300 ženskami

mv
8. 7. 2015, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Irski igralec Peter O'Toole, ki je umrl decembra leta 2013, je bil menda velik ženskar. V 60 letih svoje kariere naj bi namreč spal s kar 1300 ženskami.

Zimbio

Pred dnevi je izšla nova biografija igralca Petra O'Toola izpod peresa avtorja Darwina Porterja. V knjigi piše, da je bil O'Toole tako velik zapeljivec, da se mu je le redkokatera ženska lahko uprla. Menda naj bi mu v posteljo uspelo zvabiti skoraj vse filmske zvezdnice njegovega časa, edina, ki se mu je vsakič izmaknila, naj bi bila Katharine Hepburn. »Katharine me je klicala prašič in pijanec, razen nje pa se ne spomnim, da bi mi kakšna ušla,« naj bi izjavil igralec, ki je nekoč s prijateljem stavil 150 dolarjev, da mu bo uspelo zapeljati vse tri takratne največje platinaste seks bombe, Diano Dors, Jayne Mansfield in Anito Eberg. Stavo je seveda dobil. Avtor pravi tudi, da igralec ni slovel le po svojem šarmu, ampak tudi po popivanju in bizarnih seksualnih

Wikipedia

igricah.

Nedolžnost je pri 13 letih izgubil s striptizeto

O'Toole je nedolžnost izgubil kot 13-letnik, in sicer s striptizeto Bubble LaRue, ki je imela 50 let in ga je naučila vseh trikov. Osem let se je zvezdnik dobival celo s sestro britanske kraljice Elizabete, princeso Margareto. Spoznala sta se leta 1963 na ogledu njegovega filma, a njuna romanca je trajala le zato, ker je Peter užival v pozornosti, ki so je bili deležni predstavniki modre krvi. Igralec je spal tudi z Audrey Hepburn in ji menda celo naredil otroka, njegovemu šarmu pa je podlegla tudi Elizabeth Taylor, čeprav je bil njen takratni mož Richard Burton Petrov najboljši prijatelj.

Wikipedia