Kultura

Znani igralec umrl, žena v hudi agoniji!

S. D./Lady
2. 6. 2015, 17.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če bi bil kanadski igralec Cory Monteith še živ, bi 11. maja praznoval 33. rojstni dan.

Tako pa je njegovo življenje žal ugasnilo 13. julija leta 2013 zaradi prevelikega odmerka mamil. Lea Michele, ki je bila njegova soigralka v seriji Glee in hkrati tudi njegova velika ljubezen, se je ob njegovem osebnem prazniku spomnila nanj.

»Spomin na Coryja ne bo nikoli izginil. Bil je moja velika ljubezen in srce še vedno joka za njim,« je iskreno priznala prijateljem, ki pa so si vseeno oddahnili, ko je nadaljevala: »A spomin nanj vendarle počasi bledi. Čas je, da grem naprej.« V življenje pevke in igralke je tako že prišel tudi novi moški – igralec Matthew Paetz.

Spoznala sta se lansko poletje med snemanjem videospota za njeno pesem On My Way in se takoj izvrstno ujela. »Lea po Coryjevi smrti kar nekaj časa ni hotela niti slišati, da bi se zapletla v romanco s kakšnim drugim moškim,« pravijo njeni prijatelji.
»Coryjeva smrt je bila in je zanjo še vedno huda bitka. Vendar je Matthewu uspelo, da jo je nasmejal in v njeno življenje spet prinesel veselje.« In da Lea z Matthewom misli zelo resno, lahko potrdi tudi s tem, da se je igralec že vselil v njeno vilo v Hollywood Hillsu.