Kultura

Najbolj znana čebelica na svetu prihaja v kino

M.J.
14. 10. 2014, 11.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Najbolj znana čebelica na svetu prihaja v Cineplexx Kranj, kjer jo bo moč spremljati na njenih razburljivih dogodivščinah in sicer na predpremieri, 19. oktobra ob 17. uri.

Maja se nam tokrat prvič predstavlja v kinematografskem filmu v katerem ostaja navihana in hkrati uporniška čebelica, saj nerada sledi pravilom in sanja o vznemirljivem življenju, polnem svobode in zabave.

Njeno brezskrbno raziskovanje sveta se konča, ko iz domačega čebelnjaka nenadoma izgine matični mleček. Čebele za krajo nemudoma okrivijo sršene, ki živijo onkraj travnika, obenem pa obtožijo Majo, da je sodelovala z njimi in jim pomagala. Nihče ji ne verjame, da je le nedolžna žrtev in prav vsi ji obrnejo hrbet razen njenega najboljšega prijatelja, dobrosrčnega in nerodno simpatičnega Vilija.

V Kranju boste lahko spoznali pravo čebelico Majo

Vse tematske delavnice in animacije se bodo v nedeljo 19. oktobra pričele že ob 16. uri, zato vas v Cineplexxu vabijo, da se jim pridružite že takrat. V Cineplexxu Kranj pa bo predpremiero animiranega filma obiskala tudi sinhronizacijska ekipa in po ogledu filma predstavila, kako je potekalo snemanje, otroci pa se jim boste lahko pridružili tudi ob petju naslovne pesmi, ki jo poznamo tako stari, kot mladi!