V Šibeniku

Moški najprej fizično napadel žensko, nakar je policistu vzel službeno pištolo in streljal

D.K.
4. 1. 2024, 10.55
Posodobljeno: 4. 1. 2024, 11.49
Deli članek:

Na območju Šibenika je danes zjutraj okoli 4. ure mladenič enemu izmed policistov iz torbice izvlekel službeno pištolo in streljal.

Profimedia
Fotografija je simbolična

Moškega so pridržali, glede celotnega dogodka pa poteka kriminalistična preiskava, je sporočila policija, ki je razkrila, da se je incident zgodil v sredo okoli 4. ure zjutraj na območju Šibenika.

Policisti so še povedali, da so ukrepali na podlagi prijave, da je moški fizično napadel žensko. Dve osebi so privedli v policijske prostore za kriminalistično preiskavo.

Po do sedaj zbranih podatkih je med prijetjem ena od oseb, ki so ju policisti pridržali in se je aktivno upirala, policistu iz torbice vzela službeno pištolo in nenadzorovano streljala.

"Poškodovanih oseb ni bilo. Poteka kriminalistična preiskava in razjasnitev vseh dejstev v zvezi z intervencijo. Po zaključku kriminalistične preiskave bomo o vsem podrobneje poročali," so danes sporočili s šibeniške policije.

Portal Šibenik.in pa razkriva, da se je mladenič prepiral z dekletom, tam pa je bila tudi njegova mama. "Moški je bil tako besen, da so ga policisti komaj ukrotili. Prišlo je tudi do streljanja. To pa ni prvič, da je prišlo do težav z omenjenim parom v naši ulici," je razkril njihov bralec